perjantai 2. elokuuta 2013

Mitä onni on?

Mulle onni on läheisyyttä. Hymyä, iloa ja rakkautta. Katseita, tuoksuja ja kosketuksia. Onni on pieniä hetkiä. Nyt on aivan PAKKO jakaa asia, jonka Jiin kanssa huomasimme pihalla kävellessämme. Perhe, äiti ja pikkupoika, olivat pyöräilemässä. Poika oli varmaan ensimmäistä kesää pyörän selässä ja voi sitä hymyä! Kyseinen lapsi oli vielä suloisempi kuin useimmat lapset, mutta hänen hymmynsä olisi sulattanut paatuneimmankin sydämen. Lisäksi lapsesta huokui elämänilo: "Tää on niiiiin kivaa!"

Minne pienten asioiden ja hetkien arvostus katoaa iän karttuessa? Okei, tyhmää edes yrittää saada jokaista nauttimaan vaikka aamukahvista (jota itse en edes juo!), mutta osa ihmisistä pystyy siihen. Yritän kuitenkin valaa teihin uskoa siitä, että ihmeitä löytyy, kun vain avaa silmänsä ja heittäytyy elämään. Pian löytää elämän tarkoituksen.


Saatiin muuten Jiin kanssa vietyä meidän lemmenlukko! Se on (HMMMM oisko paikka ollu Jokiranta) yhellä sillalla, joka on Turun keskustan lähellä. Ku vaa kävelee poispäi keskustasta kohti vettä. Veden kohalla pitää käntyy vasemmalle. Sit sen yhen sillan oikeella puolella on sininen lukko jossa lukee Iida & Jii. Käykää bongailemassa ku siellä päi liikutte! :--D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti